自考英语二历年试题(真题)及答案_图文

导读:答案:painted,六、TranslationfromChineseintoEnglish(15po,答案:Computerscanhelpsolvealotofproblemsin,答案:Goodbookscomeaboutastheresultofhardwo,答案:Thequestioniswhethersheherselfcanover,答案:Everybodywhohadheard

自考英语二历年试题(真题)及答案_图文

10. I would rather he___(paint)the wall white next time.

答案:painted

【评分标准】语法错误或拼写错误均不给分。

六、Translation from Chinese into English(15 points,3 points each)将下列各句 译成英语并将答案写在答题纸上。

1. 电脑能帮助解决科学研究中的许多问题。

答案:Computers can help solve a lot of problems in scientific researches.

2. 好书的产生是努力工作的结果。

答案:Good books come about as the result of hard work.

Good books are the result of hard work.

3. 问题在于她是否能自己克服这些困难。

答案:The question is whether she herself can overcome these difficulties.

The question is whether she can overcome these difficulties on her own.

4. 每个听到那条消息的人都兴奋得跳了起来。

答案:Everybody who had heard the news jumped for joy/with excitement.

5. 你只要不灰心,一定会成功的。

6. 答案:As long as you dont lose heart,you will succeed.

七、Translation from English into Chinese(15 points)将下列短文译成汉语并将答 案写在答题纸上。

1. Everyone agrees that children’s language learning begins with

listening.However,individual children vary greatly in the amount of listening they do before they start speaking,and late starters are often long listeners.Most

children will‘obey’spoken instructions some time before they can speak.Before they can speak,many children also ask questions by gestures and noises.It is agreed that

they enjoy making noises,and that during the first few months one or two noises are considered as a particular indication of delight,distress,sociability,and so on. But since three noises cannot be said to show the baby’s intention to

communicate,they can hardly be regarded as early forms of language.It is

agreed,too,that from about three months they play with sounds for enjoyment,and by six months they are able to add new sounds to their‘speech’.This selfimitation leads on to intentional imitation of sounds made or words spoken to them by other people.Can these imitations be considered as speech?

答案:大家都认同孩子学习语言是从听开始的。不过,各个孩子在开始讲话前听的多少却大不相

同,说话迟的孩子听的时间往往长。大多数孩子在说话前的一段时间都会‘服从’口头指令。许

多孩子在会讲话前还会用某种体势及闹声来提问。人们也同意孩子喜欢发出闹声这一说法,而且

认为在最初几个月,一两声吵闹是快乐、痛苦、友善等的表示。但是因为三声吵闹声还不能说是

孩子想交流,所以还很难被看作是孩子语言的雏形。人们还赞同,三个月左右的孩子以发出各种

声音为乐,到六个月的时候,他们就能在发声时添加新的发音。这种自我模仿将会发展为有意识

地模仿他人的发音和话语。这些模仿能不能被看作是说话呢?

2009年4月全国自考英语(二)真题

一、Vocabulary and Structure(10 points,1 point for each item)从下列各句四 个选项中选出一个最佳答案,并在答题卡上将相应的字母涂黑。

1. We ______ go out to restaurants, but mostly we eat at home.

A. occasionally

B. relatively

C. continually

D. absolutely

答案:A

2. This is the first time that a woman has been _____ to the post.

A. granted

B. praised

C. pointed

D. appointed

答案:D

3. If payment is not received, legal action will be our only_____ .

A. aggression

B. advantage

C. alternative

D. ambition

答案:C

4. Dont trust everything______ you have read in the newspapers.

A. which

B. that

C. as

D. what

答案:B

5. The conclusion from the study is not definite; it is just_____ .

A. tentative

B. valid

C. technical

D. thorough

答案:A

6. She _____ everything else and concentrated on the task before her.

A. set off

B. set back

C. set aside

D. set up

答案:C

7. When you _____ know Bob better, you will like him.

A. go to

B. got to

C. went to

D. get to

答案:D

8. Ive got the order from the boss that the work ______ finished before 5p.m. today.

be

will have been

could be

答案:B

A. B. C. D. would be

9. ______Tom has done really amazed everyone in his class.

A. What

B. Which

C. That

D. Who

答案:A

10. It is not decided _____ the conference will be held.

A. what

B. which

C. when

D. that

答案:C

1. We all believe that modern technology can make life better because it makes everything faster. But by 11 everything up, we suffer losses we have not yet learnt to know. Our day begins with speedy urges: the alarm rings and you jump 12 bed. You

take a quick shower. Then you wake the kids and 13 them through breakfast so they wont miss the bus. At the dining table, you swallow some slices of bread with a cup

of tea. When everything 14, you hurry to the car, thinking of the things you would buy from the supermarket on the way 15. Driving 20 minutes in the busy traffic, you reach your workplace, rushing into the building and 16 up the stairs three at a time, arriving at your desk with seconds to spare. You take 17 deep breaths. Then, you instantly remember that the 18 you didnt finish last night must be faxed to Beijing by 10 oclock in the morning.

Yet it seems that the 19 we go, the further we fall behind. Not only in the literal

sense of not getting done what we set out to do, 20 at a deeper level. It has come to the point where my days feel like an Olympic marathon.

五星文库wxphp.com包含总结汇报、办公文档、外语学习、文档下载、教程攻略、人文社科、经管营销、资格考试、行业论文、教学研究、旅游景点以及自考英语二历年试题(真题)及答案_图文等内容。

本文共18页1<<9101112131415>>18